Kosläpp på Julita Gård

Det har hänt endel, men det kanske jag ska uppdatera nån annan dag? Eller så blir det bara inte av.. det märks.
 
Nåväl, idag har vi varit till Julita Gård på kosläpp. Ja det låter väl det, något annorlunda tillställning men varför inte? Vi planerade in det för rätt länge sen jag o Linda när vi såg reklam på mjölkpaketen. Så idag var det dags, vi gjorde det till en heldagsutflykt eller ett äventyr :) Vi drog iväg tidigt imorse med utekläder och stora fikaväskan.
 
Väl på plats började jag fatta att det är rätt stort det här. Inte som att släppa ut korna i hemma på landet direkt. Man skulle på plats få bulle o mjölk, men då vi tyckte det var dags att hämta fika var bullarna slut, de hade bara 3000 st.. Ja det säger väl allt. Det var massor med folk, men korna släpptes ut kl. 11 och det var skoj att se dem hoppa o studsa och vara busiga. Det tyckte Signe o Ludvig framför allt..
 
 
 
 
 
 
Oj vilken närbild det blev här på bloggen...
 
Efter släppet knallade vi runt och kollade i ladugården och på kalvarna, Signe, Ludvig och papporna åkte bakom en traktor på ett släp. Linda o jag tröck i oss choklad under tiden. Sen hittade vi ett eget litet tillhåll och öppnade kylväskan och fikade och sen barnen lekte och var söta.
 
 
 
Efter jippot drog vi till Mariefred bara för att fortsätta dagen och ha det skoj. Men det dokumenterades inte så det slipper ni se. Vi promenerade runt, lekte i lekpark, gick strandpromenaden och kollade på ett ångtåg vilken var jättespännande. Sen käkade vi middag och styrde kosan mot huvudstaden.
 
Dagen måste sumeras som en spännade dag, Signe nöjd som attan efter att ha sett så många traktorer och en himla massa taxibilar innan vi väl var hemma. Å hemma avslutades dagen precis lika glatt i badet. Det gäller ju förstås att vakna ren och snygg imorgon, 6e maj. 6 maj betyder att vår ögonsten hunnit bli 2 år. Men det får jag berätta mer om..
 
 
 
Godnatt!
 

Kommentarer
Postat av: Eva

Vilken härlig dag! Miss u! Puss

2013-05-08 @ 12:44:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0