Fre 13e, en bra dag att gå på

Ja så har hon då äntligen vågat släppa taget :)



Det var i fredags, den 13e. Moster Eva-Britt och Nils var på plats. Det var inget maraton direkt, det var som taget ur en basket match.. Vänster ben fram o tillbaka ett par gånger sen kom höger också vänster igen sen så insåg lillis vad hon gjorde och slog sig ned på baken. Sen har det väl inte varit så mycket gång på egen hand, men det var väl en bra början? Stolt mamma hurrade och blev alldeles glad! Vi får väl se när hon är igång på riktigt men jag kände att jag bara var tvungen att skriva ned det här, så vi minns tillsammans i bloggen. Det finns inget bildbevis på stegen så jag fuskar med en bild från idag då hon är glad o håller pappa i handen.

Annars allt som vanligt, helgen kom sprang iväg och försvann, nu är det snart kvällning och måndag med jobb imorgon. Fast det har varit en härlig helg med middag i fredags med syrran och Nils åsså de första stegen förstås. På lördags morgonen när vi klev upp möttes vi av ett snötäckt Liljeholmen. Det blev en slödag inomhus, familjemys med bus och skratt. Idag har det både varit strålande sol och regn, men då var vi och handlade så det gjorde det samma. När solen väl tittade fram tog vi en prommis med Seved, Simon och Edvin. Simon och Edvin är födda den 9e maj, det är kul att se våra små tillsammans och se vad de växt. Nu blev det inte så mycket lek då barnen somnade och vi var ute med vagnarna på promenad men det är skoj iaf och skönt för själen att få sig lite värmande vårsol.

Nu ska jag dränka er med lite bilder från idag, det bara är så att jag måste.. O som ni vet så är det inga naturbilder eller bilder på ditten eller datten, det är förstås på de jag håller mest kär i hela världen :)


Sigisen o pappan



Om än pappan var lite trött efter gårdagens konsert?

 



Å bara en till för att den är så fin :) En tänkande liten tjej.. mammas älskling



Hoppas ni får en bra vecka, vi ses när vi gör det! Ha det gott allihop :)

Signe och Lilja 2012-04-09

Kom på att Catrin tog bilder med sin nya Ipad uppe hos syrran igår innan vi for hemåt. Jag bara måste lägga in den på tjejerna. Nu är det iaf nattdags, Ses o hörs!


En vecka i fjälls

Hej hopp! Nu är vi tillbaka på hemmaplan. Vi har varit hemma i Norrland och uppe i fjälls. Idag har jag jobbat så jag fattar inte att jag ens orkade starta datorn nu ikväll, men vad gör man inte. Jag tycker det är kul att ha inläggen, och de kommer inte dit av sig själv. Så här är jag och mitt snicksnackskitprat :/

Uppe i fjälls har vi myst och njutit i stora drag av mat, släkt, skidor och friskluft.

Vi snörade på oss längskidorna, det var inte det lättaste att ta sig upp till toppstugan, det var isigt och dåligt med spår. Jag var först upp, men ner var det Moa som inte fick stopp förrän det tog stopp på grusvägen. Fast dagen var full med skratt och varmkorvsgrillning, choklad och blöjbyte i den fina stugan. Vädret var inte superduper, men helt klart godkänt :)



Signisen åkte på pappans rygg, när vi väl skulle nedåt så var Andreas den enda som höll sig upprätt. Men desto fortare det gick desto mer skrattade Signe där på ryggen





Vi hann med min och Bengts födelsedag, vi hade besök av syrran med gubben, höggravida Catrin var upp med Tobbe och barnen, farmor och farfarn var upp och lekte med Signe en hel dag, vi var alla på afterski där Signe rockade mest.. får jag tag i Moas klipp så kanske jag ska lägga upp det nån dag? Vi skidade uppför och nedför, vi skrattade i korgliften så vi kiknade och vi spelade sällskapsspel halva nätterna.. Jag visar lite i bilder:



Vi klädde ut oss till påskkärringar och hade det asahärligt hela veckan :)



Det är inte så lätt att hitta sitt påskägg alla gånger, men bara man inte ger sig så finns det där nånstans. Vi hade påskäggsgömma och mitt satt uppe i ett träd, Busiga Moa!



Vi hann med Lokes 4års kalas också, klart Signe var bjuden. 





Inte så mycket till kalasbilder kanske, men vi var där och det var Signes första barnkalas. Vi träffade Tuva också, det var himla roligt. Det skiljer bara 3 dagar mellan min kusin Malins barn Tuva och Signisen.




Sedan hann vi även med påskafton hos farmor och farfar, men det blev en tidig kväll. Jag tror jag släkte lampan och stängde ögonen strax innan kl. 21.00. En fjällvecka kan göra dig lite trött också.



Tänk vad en semestervecka går fort när man har roligt. Nu är det bara till att jobba ett tag tills nästa ledighet och härligt umgänge med sina nära. Nattinatt!

 

RSS 2.0