Hallå där!

 
Det är jag igen.. satt här och funderade, kollade på gamla bilder  och pillade på facebook o väntade på att min fina sambo skulle komma upp. Han gick nämligen o la lillan vid halv 8 eller nåt sånt då jag höll på måla en vägg inne på Signes rum. Men han har fortfarande inte dykt upp å klockan är typ 22 så jag anar att han o hon sover lika gott båda 2 vid det här laget.
 
Det där med att kolla på bilder, det är roligt det. Tittade på bilder sen vi var på Kuba, kan det ha varit vintern innan vi fick Signe?
 
Haha, roligt alltså..
 
Det vore verkligen skönt att boka en resa o rymma iväg? Länge sen man var på en öde strand.. vilse och barfota i sanden. Tror jag känner så här när jag kollar på bilderna, dels för att jag älskar att resa o sen för att det börjat att bli höst på riktigt. Det är mörkt på morgonen när man ska kliva upp, det är ruggigt o kallt när man cyklar till jobbet.
 
Ursh ja ursh, men å andra sidan måste det väl bli kallare, höst, vinter o så innan det blir sommar igen. Jag var till tandläkaren idag o han höll med mig,
-"ja vi får nog uppleva en sommar igen"
-Ja det hoppas jag verkligen sa jag. Nog för att han börjar bli lite skrynklig tandläkargubben, men inte ska väl han eller jag dö? Nej stopp på belägg! Dessvärre hittade han ett hål i mina tänder, det visste jag väl egentligen att han skulle göra, han gjorde det redan i fjol, men jag kom mig inte för att boka in en tid för att laga det, det var så himla mycket på jobbet å 100 andra ursäkter så jag sköt på det.. fram till nu. Nu när jag blivit ett år visare å vet bättre än att ett hål kan laga sig själv. Så ska jag dit igen och göra mig snygg inuti. När jag dessutom låg där i stolen kunde jag inte låta bli att fråga om han tyckte att jag fått tänder som en gammal kärring.
-"vad sa du"
-Jo jag tänkte om du ser att mina tänder börjar lika dem som de på en gammat tant? Jag tycker nämligen själv att de börjar se lite sisådär ut.. De är mörkare än förr, det ser ut som sprickor i dem o jag har spanat lite argt på tandsten som bildats där nere, bakom lixom..
Men han tyckte de var fina, å sa som alltid att jag ser ut att sköta dem så bra med tandtråd å tandborste (han skulle bara veta att jag börjar att dra tandtråd när jag får kallelse om att jag ska dit o slutar ett par dagar efter jag varit dit. Förutom ibland då det slår mig.. AAAaa just ikväll, gärna efter ett glas vin eller 2 i soffan, NU ska jag dra tandtråd!
Han frågade dock om jag börjat dricka mycket kaffe? Å jo det är ju sant.. jag har alltid ett par påbörjade koppar på mitt skrivbord när jag ska gå hem.. Om jag ville bleka så kunde vi göra det sa han. Nej jag känner mig snygg som jag är bara jag får gnälla lite å sen börjar jag ju bli gammal sa jag.
 
Var det sånt här skit man delade med sig av här?
 
Jaja, vad skulle jag annars kunna bjuda på? Berätta vad vi gjort sen sist? Huh, det minns jag knappt själv. När skrev jag sist? Jo, det var när Signe skulle fylla 2 år. Nu mer är det så roligt, ooo ska vi gosa min lilla bäbis säger jag. Nej mamma jag är TVÅ år åsså håller hon upp 2 fingrar. Fatta! Inse! Jag har ingen bäbis längre, jag har en tuff liten brud till unge numer.
 
 
Nu skulle jag förstås bomba upp massa nya, nya bilder men de har jag i jobbdatorn kom jag på. Sedan jag satt o gjorde Signes sommaruppgift till dagis.
 
Men lite sommarbilder kan jag bjuda på innan det är dags att hoppa ner i bädden.
 
 
Härliga dagar uppe på Höga Kusten..
 
 
Smakar på vinbär hos farmor o farfar..
 
 
Hittade ett par sen hon fyllde 2 år också..
 


 
 
 
 Fast här kommer mer bilder från i somras.. ja nu säger jag i somras, för okej, ska vi säga att det är höst nu?
 
Påväg ut "Cykla o handla mamma.. Köpa gobit å bubbelvatten.."
 
 
 
Moster Lena minns du den här sommareftermiddagen?
Vi glömmer den inte, Härlig!
 
 
 
 
 
 
 
Nu är det adjöss för nu! Jag garanterar att vi hörs igen å det innan nästa sommar!
 
 
 
 
 

RSS 2.0