Det tar sig och rör på sig..

Hej alla!
 
Det tar sig med och det rör på sig med livet :) Jag har stajlat och fixat hela morgonen, det har varit fotograferig av vår fina lägenhet idag. Det känns sorgligt men ska vi så ska vi.. Men den här lägenheten har passat oss perfekt! Vi har älskat den och i den, valen är våra efter en lång planering och köp av lägenheten långt innan den var byggd. Men nu är det dags att flytta, vi behöver ett rum till. Signe är snart en Riktig stortjej som inte ska sova i samma rum som mamman och pappan längre och vi har hittat en lägenhet som kommer passa oss perfekt. Nyproduktion även den, dock utan våra egna tillval och önskemål men det kommer bli fint ändå.
 
Såklart har jag inte dagens bilder från fotografen, men inom kort kommer vi få kolla på dem och bestämma vilka vi vill ha och godkänna vad som ska stå i annonsen. Fast jag har förstås smygfotat lite själv också när mäklaren och fotografen gått. Inte för att jag kan få till rymd och fint som beskriver men ändå..
 
 
 
 
Annars springer dagarna fram som alltid, Signe och jag gjorde en utflykt till Norrland lagom till förra helgen men det slutade med att vi blev sängliggande båda 2. Förkylda och febriga :(  Dock hann vi vara ute lite ändå, Signe hade skidpremiär, jag borde fxat några bilder från telefonen som bevis men det får göras en annan dag. Duktig som få var hon iaf, eller ja? Inget gnäll och frammåt gick det om det ändå var skidgåing så verkade det rätt skoj.
 
Idag är det fettisdag! Eller vad heter det egentligen? I vilket fall ska jag o Linda hämta Signe och Ludvig sen och då ska vi gå och fika, kanske det var det roligaste förslaget på länge? Toppen idè av Linda och vi är inte sena att hänga på sånna upptåg!
 
 
Å vad skönt det känns att fotograferingen är över, fastän det bara börjat så känns det skönt att ett steg är taget. Lagom till nästa helg ska det vara visning, även om man inte tror att man har så mycket saker så blir det endel.. och på en visning kan man inte gömma allt i garderober och flytta runt som jag "kanske" gjorde med endel saker idag. Fast lyxigt är det iaf att få köpa hem massa fina färska blommor. Jag bara älskar liljor har jag kommit på..
 
 
Tänk om man alltid skulle ha såhär tomt på grejer? Ganska opersonligt men attans vad skönt ändå.. fast nu har jag stökat ner. Det går inte för sig att ha alla lådor och skåp fulla med prydnader och ljuslyktor, inte om man vill ha dem hel åtminnstonne. För jag vet en liten luring som tycker det är mycket roligt att öppna skåp och lådor och plocka ut allt som ser fint ut. Hon heter Signe och har för övringt också hittat en burk med chokladhonung i en låda och den tas fram titt som tätt samt en sked och sen..
-Mamma! Mamma Ninge hånniin..
Ja det är gott, det ska väl inte stickas under stol med det men å andra sidan är det sött som fasiken och inget bra för små fina tänder. Men ibland så, överlycklig över att få lite, så leendet tar upp hela ansiktet får hon sig lite på skeden och då är det roligt, det bara lyser lycka.. 
 
Å om man har kommit på att det faktiskt går att borsta tänderna också OM man har hårband så kanske det går för sig någon gång ibland?
 
 
Nog för idag! Ni får ha det gott tills vi hörs nästa gång. Nu ska jag förbereda lite middag o sen knata uppför backen med Linda till dagis för att hämta våra små fisisar och gå på ett fik och inta en semla. För det är trots allt.. Fettisdag eller vad det nu heter :)
 
Glad tisdag på er!
 

RSS 2.0